Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Nieuws

 

3 jaar lang plezier van de nieuwe Keyo standaard van Bébé Confort

Door de geboorte van je kind verandert je leven. Je wilt het liefst bij je kleintje zijn, hem lekker knuffelen, vertroetelen en verzorgen. Bébé Confort zorgt ervoor dat je optimaal van je kleine kindje kunt genieten. 

Consumentenonderzoeken wijzen uit dat ouders behoefte hebben aan multifunctionele, praktische en duurzame oplossingen. Daarom komt Bébé Confort met de nieuwe Keyo. De Keyo heeft 2 poten en is in hoogte verstelbaar. De Keyo standaard kan worden gebruikt in combinatie met de Bébé Confort kinderwagenbak, het Creatis baby-autozitje en het Keyo wipstoeltje. En als je kleintje groter wordt, kan de Keyo standaard worden gebruikt in combinatie met de superpraktische Keyo kinderstoel.

Met Keyo wordt je baby overal bij betrokken
Bébé Confort is Europees marktleider op het gebied van kinderverzorging. Wij weten precies wat ouders met kleine kinderen nodig hebben. Daarom introduceert Bébé Confort het revolutionaire Keyo-concept. Keyo heeft een modern design dat in elk interieur past.

Dankzij de 4-in-1 Keyo standaard van Bébé Confort kun je zorgeloos van je kind genieten en betrek je je kind bij het gezinsleven. De standaard kan worden gebruikt in combinatie met een kinderwagenbak, een baby-autozitje, een wipstoeltje en een kinderstoel. Kortom, een allround concept! De standaard is in hoogte verstelbaar (5 standen). Bovendien is de standaard compact en sterk en kan daardoor ook in kleine ruimten worden gebruikt. Dankzij de 2 wieltjes kan Keyo makkelijk worden verplaatst. Bovendien kan de standaard compact worden ingeklapt, waardoor hij goed kan worden opgeborgen. De Keyo standaard is gemaakt van aluminium en heeft een modern design. Daardoor past hij in elk interieur.

Een systeem dat met je kindje meegroeit
Het Keyo 4-in-1-concept van Bébé Confort groeit vanaf de geboorte met je kindje mee. Zo heb je 3 jaar lang plezier van dit systeem. Alle elementen van het Keyo systeem zijn ook gewoon apart verkrijgbaar, zodat je zelf kunt kiezen welke elementen jij nodig hebt.

Keyo van Bébé Confort en Windoo kinderwagenbak
Eindelijk is het zover: je kindje mag mee naar huis. Stel de Keyo in op de gewenste hoogte. Klik de Windoo kinderwagenbak van Bébé Confort vervolgens eenvoudig op de standaard met behulp van het Modulo Clip-systeem. De baby kan heerlijk in de kinderwagenbak blijven slapen zonder gestoord te worden.

Keyo van Bébé Confort en Pebble baby-autozitje
Al vanaf de geboorte kan je baby heel veilig meerijden in het Bébé Confort baby-autozitje. Plaats het Creatis baby-autozitje van Bébé Confort (tot 13 maanden of 12 kg) op de Keyo standaard. Stel vervolgens de gewenste hoogte in, zodat je je kleintje probleemloos in de gaten kunt houden. De Keyo standaard kan heel compact worden ingeklapt, waardoor hij weinig ruimte inneemt. Ideaal voor lange en korte autoritten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring