Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Over ons

Over ons

Alle collega’s bij Bébé Confort, hebben één missie: begrijpen wat het betekent om een moderne ouder te zijn. Wat zijn de ups en downs binnen een gezinsleven? Wat is de dagelijkse stress en wat zijn de onzekerheden van het ouderschap?

Maar belangrijker nog: hoe groot is het geluk en de vreugde als vader of moeder? Juist door dit te begrijpen én te waarderen kunnen we de allerbeste baby- en kinderverzorgingsproducten maken.

Bébé Confort, een merk van Dorel Juvenile Europa

Dorel Juvenile


Dorel Industries Inc.
(TSX: DII.B, DII.A) is een toonaangevend bedrijf voor kinderproducten en fietsen. Dorel combineert stijl met veiligheid, kwaliteit en waarde. De leidende positie van het bedrijf op het gebied van lifestyle is te danken aan zowel de kinderproducten als de fietsen, met diverse toonaangevende producten in beide categorieën. Tot de krachtige merken van Dorel behoren de internationale  kindermerken Safety 1st, Quinny, Maxi-Cosi, Bébé Confort, Tiny Love en regionale merken als Cosco en Infanti. In het segment recreatie/vrije tijd voert Dorel merken als Cannondale, Schwinn, GT, Mongoose, Caloi, IronHorse en SUGOI.  Dorel is ook actief op het gebied van woninginrichting, voornamelijk binnen Noord-Amerika, met een breed assortiment aan meubilair. Dit wordt zowel in eigen land geproduceerd als geïmporteerd. Dorel heeft een jaaromzet van $ 2,4 miljard en heeft 10.500 medewerkers in dienst in 25 landen wereldwijd.

www.doreleurope.com

Follow us Linkedin   

Dorel Juvenile Europa, onderdeel van Dorel Industries Inc.

www.dorel.com

Ben je geïnteresseerd in werken bij Bébé Confort? Klik hier


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring