Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Eten, drinken en gezelligheid

Plezier aan tafel met je baby

Maaltijden vormen een geweldige gelegenheid om samen te zijn met je gezin, een band met je kind te op te bouwen en hem of haar te leren over de smaken en texturen van eten. Ontspan, maak plezier en geniet van deze speciale momenten samen.

Ontspan en maak maaltijden gezellig. Als jij ontspannen bent, is je baby dat ook! Zorg voor een rustige omgeving zonder afleiding en probeer je baby nooit snel te laten eten. Het is goed om een routine op te bouwen waarbij je elke dag om ongeveer dezelfde tijd ontbijt, luncht en dineert.

De smaakpapillen van je baby
Je zult merken dat babyvoeding meestal niet veel smaak heeft. Dat is omdat de smaakpapillen van baby's gevoeliger zijn dan die van ons; wat wij dus smakeloos vinden, heeft volop smaak voor je baby!

De eerste hapjes
Praat tijdens het voeden met je baby en leg uit welke verschillende dingen hij of zij te eten krijgt. Wissel meteen vanaf het begin, rond de leeftijd van vier maanden, zo veel mogelijk soorten eten af. Geef niet op als de baby de ene dag
een bepaald soort voedsel weigert. Bied het een andere dag opnieuw aan en laat je verrassen - de smaak van je baby zal van dag tot dag veranderen en zich ontwikkelen.

Eten zoals de volwassenen
Naarmate je baby groter wordt, begint hij of zij je na te doen en zal hij of zij ook net zo willen eten als jij, met echte borden, schaaltjes en bestek. Kies in eerste instantie zachte lepels. In de loop van de tijd kan je kleintje overgaan op kindvriendelijk, onbreekbaar servies en veilig bestek met afgeronde randen.

Vergeet ook niet van de maaltijden speciale gezinstijd te maken. Je baby zal het geweldig vinden om met iedereen aan tafel te zitten. Zo is het ook makkelijker voor jou om je baby te voeden. Gezonde eetgewoonten beginnen met het eerste voedsel van de baby – jouw gezonde keuzes zullen ervoor helpen zorgen dat je kind gezonde beslissingen neemt naarmate het ouder wordt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring