Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Koken met je kind

Samen plezier maken

Duik op regenachtige dagen met je peuter of kleuter de keuken in om te koken! Kies samen een recept en laat je kind helpen – hij of zij zal het geweldig vinden om lekker te knoeien en het eindresultaat te proeven. Leuk en leerzaam!

Je kind zal het geweldig vinden om samen met je te koken en wie weet blijk je wel een meesterkok in de dop in huis te hebben! Vergeet niet je kind achteraf te laten helpen met het opruimen – samen afwassen kan ook leuk zijn. Een schort voor je kleine kok is een goed idee!


Boodschappen doen
Laat je kind een recept uit een kinderkookboek kiezen. Kijk dan samen welke ingrediënten je nog moet kopen. In de supermarkt kan je kind je helpen de ontbrekende ingrediënten te pakken. Dit stimuleert de onafhankelijkheid en het zelfvertrouwen van je kind.

Bakken
Tijd om aan de slag te gaan! Kies vooral recepten waarbij je kind de handen uit de mouwen kan steken, bijvoorbeeld deeg kneden, uitrollen of vormpjes uitsteken. Felgekleurde kookaccessoires zijn bij kinderen favoriet. Als je oven een glazen deur heeft, kan je kind het kookproces volgen, maar laat je kind daarbij nooit alleen.

Speciale gelegenheden
Verjaardagen zijn geweldige gelegenheden om samen met je kind allerlei lekkers te maken en te versieren. Ook kun je voor andere feestdagen samen iets koken, bijvoorbeeld voor Pasen of Kerstmis.

Afwassen
Leer je kind meteen goede gewoonten aan en laat je kind meehelpen bij de afwas.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring