Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Dol op gezond eten

Smakelijk en gezond eten voor je kind

Goed eten is gezond eten. En jij kunt je kind een gezonde start geven in het leven door een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen en maaltijden gezond en gezellig te maken – goede gewoonten gaan
een leven lang mee!

Een gezonde baby is een tevreden baby. Je kunt je kind de beste start in het leven geven door hem of haar gezond, voedzaam eten te geven. Geef het niet meteen op als je baby een bepaald soort gezond eten weigert – wat hij of zij vandaag niet lekker vindt, kan morgen wel lekker zijn. Het allerbelangrijkst is dat je je baby niet dwingt om iets te eten.

Suiker
Er is één heel eenvoudige regel: als je je kleintje geen gezoet ontbijt geeft, zal hij of zij later op de dag geen behoefte aan suiker hebben. En als je je baby vanaf jonge leeftijd geen suiker laat eten, zal hij of zij waarschijnlijk geen zoetekauw worden.

Vetten
Je kind heeft gezonde onverzadigde vetten nodig. Transvetten en verzadigde vetten zijn ongezond. Deze vind je vaak in frietjes, boter, volle melk en chocolade. Controleer de ingrediënten op de verpakking.

Fruit
Maak fruit eten leuk voor je kind! Meng bijvoorbeeld een banaan, sinaasappel en appel in een blender voor een heerlijke, supergezonde smoothie.

Snacks voor thuis en op school
Fruit is een goed snackalternatief voor snoep. Kleine doosjes rozijnen zijn ideaal: ze zijn gezond maar ook lekker en eenvoudig te eten en uit te delen.
Geef zelf het goede voorbeeld. Als je kind jou gezonde dingen ziet eten, zal hij of zij hetzelfde willen doen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring