Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Ik wil alles over je weten...

Jouw baby is een heel eigen persoontje. Tijd om kennis te maken!

Alle baby's zijn uniek, maar jij weet dat de jouwe extra speciaal is! Je zult je afvragen hoe je kindje zal groeien en zich zal ontwikkelen, wat hij of zij leuk en niet leuk zal vinden en op wie hij of zij zal lijken –
de spannendste tijd in je leven is begonnen!

Op wie zal de baby lijken? Voordat hij of zij geboren is, is het leuk om hiernaar te raden, maar het is onmogelijk te voorspellen. Misschien lijkt jullie kleine meer op papa of op mama, een mix van beide of geen van beide!
Sommige kinderen lijken meer op hun grootouders. Voordat de baby geboren wordt, kunnen foto-experts een foto van de papa en mama samenvoegen. Het resultaat is vaak grappig en intrigerend, maar zelden kloppend.

Nieuwsgierige oogjes
Iedere baby is anders en zal zich sneller of minder snel ontwikkelen, maar de meesten krijgen kort na de geboorte oog voor hun omgeving – bijvoorbeeld door jouw gezicht te bekijken en te reageren op je stem. Jouw aanraking en geur zullen geruststellend werken en je kindje zal je vinger grijpen als je die in zijn of haar handje legt!

Gezellig kletsen
Je baby zal het geweldig vinden om met je te communiceren! Trek rare gezichten, steek je tong uit, praat, glimlach en liefkoos je baby – hij of zij zal dit nadoen en beantwoorden met eigen geluiden en lichaamsbewegingen naarmate jullie elkaar beter leren kennen. Zo wordt jullie band versterkt.

Maak leren leuk
Een paar eenvoudige, felgekleurde speeltjes zoals rammelaars, een mobiel en muziekspeeltjes zijn aantrekkelijk voor de baby en stimuleren hem of haar om steeds meer contact te maken met de wereld. Ook is het leuk om te zien hoe je baby reageert als hij of zij zichzelf in een onbreekbaar spiegeltje ziet.

Maak ook tijd om samen te ontspannen
Zing regelmatig hetzelfde kalmerende slaapliedje voor je baby of zet wat rustgevende muziek op en schommel heen en weer op de melodie terwijl je je kleintje vasthoudt. Deze speciale momenten behoren tot de fijnste en meest dankbare dingen die je samen zult doen, dus maak daar altijd tijd voor.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring