Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

In de sterren geschreven?

Ontdek het sterrenpotentieel van je baby!

Is jouw baby een aarde-, lucht-, water- of vuurteken? Zullen het karakter en de persoonlijkheid van jouw baby worden beïnvloed door de sterren? Ontdek of jouw kleintje typisch is voor zijn sterrenbeeld of zo zijn of haar eigen ideeën heeft!

Het is fascinerend om te zien hoe je baby een eigen persoonlijkheid en karakter ontwikkelt – maar het is ook leuk om alvast een voorproefje te krijgen!

Ram (vuur)
21 maart – 19 april
Je moet niet verrast zijn als een Ram een beetje te vroeg ter wereld komt! Mensen die onder dit sterrenbeeld geboren worden, zijn natuurlijke leiders, dapper, onafhankelijk, levendig maar ze houden er niet van als iemand ze vertelt wat ze moeten doen!

Stier (aarde)
20 april – 20 mei
Jouw Stierenkindje houdt van rust en kalmte en zijn loyaal en lief. Knuffel hem of haar naar hartelust – maar let op, Stieren kunnen ook best eigenwijs zijn!

Tweelingen (lucht)
21 mei – 20 juni
Tweelingen zijn dol op muziek en boeken en leren vanaf jonge leeftijd graag nieuwe dingen. En bereid je maar vast voor, want kleine Tweelingen zitten vol vragen en kunnen je de oren van het hoofd kletsen!

Kreeft (water)
21 juni – 22 juli
Kreeften zijn open en eerlijk, liefhebbend en geliefd. Hij of zij zal ook voor jou willen zorgen – soms zul je je afvragen wie de ouder is!

Leeuw (vuur)
23 juli - 22 augustus
Jouw charismatische en charmante Leeuw is verstandig, loyaal en gul. Ook staan Leeuwen graag in het middelpunt van de belangstelling!

Maagd (aarde)
23 augustus – 22 september
Jouw Maagd is praktisch en georganiseerd en heeft een goed gevoel voor humor. Veel Maagden zijn net kleine volwassenen! Ook zijn ze perfectionistisch en gedragen ze zich in het algemeen heel goed.

Weegschaal (lucht)
23 september – 22 oktober
Weegschalen praten graag over van alles en nog wat. Ook zijn ze diplomatiek, vriendelijk en liefhebbend en anderen willen graag hun vrienden zijn.

Schorpioen (water)
23 oktober – 21 november
Jouw Schorpioen deelt van nature dingen en maakt vanaf een jonge leeftijd wijze beslissingen. Ook beschikt hij of zij over veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast willen Schorpioenen veel aandacht!

Boogschutter (vuur)
22 november – 21 december
Jouw avontuurlijke en speelse Boogschuttertje zal zich al snel van hot naar her haasten! Ze zijn intelligent, energiek en willen graag alles over de wereld leren.

Steenbok (aarde)
22 december – 19 januari
Je zult merken dat jouw Steenbok vanaf jonge leeftijd praktisch en verantwoordelijk is, en ook liefhebbend en loyaal. Soms houden Steenbokken zich niet aan de regels, maar alleen als daar een goede reden voor is!

Waterman (lucht)
20 januari – 18 februari
Jouw Waterman is uniek – en heel populair onder zijn of haar vriendjes. Watermannen houden van vrijheid en zijn natuurlijke leiders, maar kunnen soms in opstand komen!

Vissen (water)
19 februari – 20 maart
Jouw vriendelijke en lieve kleine Vissen zal ook creatief en intuïtief zijn. Soms zit hij of zij even te dagdromen – maar Vissen kunnen ook krachtig optreden als ze dat nodig vinden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring