Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Vlieg met me mee...

Daar ga je, hoog in de lucht

Op vakantie gaan is altijd leuk, vooral als je kind voor het eerst gaat vliegen. Hieronder enkele tips om de eerste vliegreis voor iedereen ontspannen te laten verlopen.

“Kijk papa! Een vliegtuig!”
Je kind zal opgewonden zijn over de vliegreis en het is een goed idee om aan de hand van een boek of plaatjes van vliegtuigen te vertellen wat je kind allemaal te wachten staat op de luchthaven en in het vliegtuig. Is je kind ouder, is een wereldkaart of wereldbol interessant om uit te leggen waar de reis naartoe gaat.

Goed voorbereid is de halve reis gewonnen
Mag ik mijn buggy meenemen in het vliegtuig of moet ik deze inchecken? Wat zijn de beste plaatsen in het vliegtuig? Zijn er speciale voorzieningen voor mijn baby? Hoe vermaak ik mijn kinderen tijdens de vlucht? Hoe voorkom ik dat mijn kind een pijnlijke druk in de oren voelt? Hoe kan ik jetlag beperken? Heb je een antwoord op deze vragen dan heb je al de helft van de spanning rondom het reizen voor jezelf weggenomen.

Niet vergeten: wagen inchecken
Buggy’s en kinderwagens moeten doorgaans bij de balie ingecheckt worden. Dit betekent niet, dat je deze direct kwijt bent. Vaak krijgt de wagen een label en mag je deze meenemen tot aan de gate, waarna het in het ruim verdwijnt en weer op je staat te wachten als je op de plaats van bestemming uit het vliegtuig stapt.

Als je met een baby reist, is de beste plaats voorin, waar vaak speciale bassinets aan de muur hangen voor een jonge baby. Kijk bij de plaatsbepaling naar stoelen vooraan. Wellicht is er tussen de eerste rij stoelen en de wand een kleine ruimte waar je kind eventueel op de grond kan spelen. Kleine kinderen mogen in een autostoeltje in het vliegtuig zitten mits het autostoeltje een speciale vlieg-goedkeuring heeft. Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen richtlijnen voor het gebruik van een kinderautostoeltje indien het een aparte (vrije) zitplaats inneemt. Het kan zijn dat je daarvoor extra moet betalen. Vraag na bij de maatschappij of het reisbureau.

Vraag verder na, welke speciale voorzieningen er gedurende de vlucht zijn voor je kind. Is er een kindermaaltijd? Beschikt het toilet over een plek om je baby te verschonen? Is er een tv monitortje op elke zitplaats, zodat je oudere kind zelf een programma kan bekijken? Dat je verschillende soorten speelgoed meeneemt om je kind op een langere reis te vermaken, spreekt voor zich. Denk aan ruimtebesparende alternatieven: voor papier en tekenpotloden is bijvoorbeeld een magnetisch tekenbord een prima vervanging.

Tenslotte is een speen, flesje drinken of zuigsnoepje handig om de oortjes tijdens het stijgen en landen open te houden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring