Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Buiten op stap

Ontdek het buitenleven

Koude, regen of zonneschijn, voor je kleintje maakt het niet uit welk weer het is. Voor je kind is het namelijk altijd goed weer om lekker naar buiten te gaan! Warme laagjeskleding, regenjasje en laarzen of luchtige zomerkleding (vergeet de zonnebrandcrème niet): met deze voorbereidingen kun je elke dag weer genieten van hoe je kind zich buiten vermaakt.

Natuurlijk kun je niet wachten tot je met je baby naar buiten kunt en hem of haar aan de buitenwereld te tonen. En naarmate je kind groter wordt is het ook een leuke ervaring om de wereld opnieuw te ontdekken door de nieuwsgierige ogen van je kind. Een frisse neus halen is gezond en vormt voor jezelf een welkome rustpunt in je drukke dag. En misschien merk je wel dat jouw baby beter slaapt nadat jullie buiten zijn geweest!

Alles bij de hand
Erop uit gaan betekent niet dat je je halve huis mee hoeft te slepen. Het belangrijkste is dat je alles bij de hand hebt wat je onderweg nodig hebt. Ook handig is dat je rekening houdt met een eventuele uitloop van de tijd: het wachten bij het consultatiebureau duurde wat langer, het gesprek met je vriendin was erg gezellig, de auto haperde plotseling… Een goede voorbereiding scheelt je in de stress, dus neem voldoende luiers en doekjes mee, speentje, flesjes of potjes met voeding, aparte pakjes sap of water en wellicht een extra kledingsetje.

En om voorbereid te zijn op het veranderende weer is het goed te checken of je de regenhoes en zonnekap van de kinderwagen, baby-autostoeltje of draagmandbij je hebt.

Tips voor aanschaf
Aangezien je als jonge ouder in het eerste jaar gemiddeld ruim 1000 kilometer gaat wandelen, dat is ongeveer de afstand van Amsterdam naar Stockholm, is het aan te raden een kwalitatief goede kinderwagen te kiezen. Deze moet geheel aansluiten bij de levensstijl van jou en je kind.

Ga je bijvoorbeeld vaak wandelen, dan heb je het meeste aan een stevige, comfortabele kinderwagen met grote wielen. Ben je vooral in de stad onderweg en maak je vaak gebruik van het openbaar vervoer, dan is een compacte, snel op te vouwen buggy handig.

Indien het verschil in lengte tussen jou en je partner aanzienlijk is, zul je bij de aanschaf erop moeten letten dat de hoogte van de duwstang voor jullie beiden goed ligt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring