Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Voorwaarden

Voorwaarden

Welkom op de website van Bébé Confort. Door verder te gaan en deze website te gebruiken, verklaar je je akkoord met de onderstaande, bindende gebruiksvoorwaarden, die samen met ons privacybeleid bepalend zijn voor jouw relatie met Bébé Confort met betrekking tot deze website. Als je niet instemt met een deel van deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van onze website.

De termen 'Bébé Confort', 'ons' en 'wij' verwijzen naar de eigenaar van de website, die gevestigd is op het volgende adres:

Dorel Belgium
Atomiumsquare 1,
1020 Brussels
nl-consumentencontact@dorel.eu

De term 'jij' verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

De inhoud van de pagina's van deze website is enkel bedoeld ter algemene informatie en voor algemeen gebruik. De inhoud kan zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden.

Wijzelf noch om het even welke derden geven enige garantie omtrent de correctheid, stiptheid, prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en het materiaal die op deze website gevonden of aangeboden worden, voor welk doel ook. Je aanvaardt dat dergelijke informatie en dergelijk materiaal onnauwkeurigheden of fouten kunnen bevatten en we wijzen expliciet de aansprakelijkheid voor zulke onnauwkeurigheden of fouten van de hand voor zover de wet dit toelaat.

Je gebruikt de informatie en het materiaal op deze website geheel op eigen risico; wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Je bent er zelf voor verantwoordelijk je ervan te vergewissen dat producten, diensten of informatie die via deze website beschikbaar zijn, voldoen aan jouw specifieke vereisten.

Het materiaal op deze website is eigendom van of valt onder licentie van Bébé Confort. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, het uiterlijk en de (grafische) vormgeving. Reproductie is alleen toegestaan in overeenstemming met de aanduiding van auteursrecht, die deel uitmaakt van deze voorwaarden.

Alle op deze website weergegeven handelsmerken waarvan de operator geen eigenaar of licentiehouder is, worden erkend op de website.

Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot schadeclaims en/of kan als een strafbaar feit worden beschouwd.

Deze website kan links naar andere websites bevatten. Deze links worden aangeboden voor jouw gemak en om verdere informatie te verschaffen. Dit betekent echter niet dat wij de inhoud van die website(s) onderschrijven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website(s) waarnaar wordt verwezen.

Welkom op de website van Bébé Confort. Door verder te gaan en deze website te gebruiken, verklaar je je akkoord met de onderstaande, bindende gebruiksvoorwaarden, die samen met ons privacybeleid bepalend zijn voor jouw relatie met Bébé Confort met betrekking tot deze website. Als je niet instemt met een deel van deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van onze website. Dorel Belgium Atomiumsquare 1, 1020 Brussels De term 'jij' verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website. Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden: De inhoud van de pagina's van deze website is enkel bedoeld ter algemene informatie en voor algemeen gebruik. De inhoud kan zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Wijzelf noch om het even welke derden geven enige garantie omtrent de correctheid, stiptheid, prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en het materiaal die op deze website gevonden of aangeboden worden, voor welk doel ook. Je aanvaardt dat dergelijke informatie en dergelijk materiaal onnauwkeurigheden of fouten kunnen bevatten en we wijzen expliciet de aansprakelijkheid voor zulke onnauwkeurigheden of fouten van de hand voor zover de wet dit toelaat. Je gebruikt de informatie en het materiaal op deze website geheel op eigen risico; wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Je bent er zelf voor verantwoordelijk je ervan te vergewissen dat producten, diensten of informatie die via deze website beschikbaar zijn, voldoen aan jouw specifieke vereisten. Het materiaal op deze website is eigendom van of valt onder licentie van Bébé Confort. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, het uiterlijk en de (grafische) vormgeving. Reproductie is alleen toegestaan in overeenstemming met de aanduiding van auteursrecht, die deel uitmaakt van deze voorwaarden. Alle op deze website weergegeven handelsmerken waarvan de operator geen eigenaar of licentiehouder is, worden erkend op de website. Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot schadeclaims en/of kan als een strafbaar feit worden beschouwd. Deze website kan links naar andere websites bevatten. Deze links worden aangeboden voor jouw gemak en om verdere informatie te verschaffen. Dit betekent echter niet dat wij de inhoud van die website(s) onderschrijven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website(s) waarnaar wordt verwezen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring