Ontdek de wereld van Bébé Confort

Hallo Baby!

Begin hier je ontdekkingsreis door de wereld van je kleintje!

Ontdek Hallo Baby

Meer thema's

 • Autostoeltjes
  Autostoeltjes  
 • Kinderwagens
  Kinderwagens  
 • Easia
  Easia  
 • Voeding
  Voeding  
 • Verzorging
  Verzorging  
 • Spelen
  Spelen  
 • Accessoires
  Accessoires  

Vind winkel

Je kunt bij de babyspeciaalzaak terecht voor een persoonlijk advies en antwoord op al je vragen. De kennis en ervaring van deze adviseurs zijn onmisbaar om een goede keuze te kunnen maken uit de vele mogelijkheden die Bébé Confort je biedt.

Kunnen we je helpen?

Voor een betrouwbaar advies over Bébé Confort producten kun je terecht bij de door ons geselecteerde babyspeciaalzaken. Met hun kennis en ervaring weet je zeker dat je een product krijgt dat het beste bij jou, je kind en jullie lifestyle past.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind het antwoord hier

Toon vragen en antwoorden voor

Eén clip en hij is dicht!

Topnieuws

De nieuwe babydrager Easia

Ontdek de Easia

Onze nieuwigheden

Door andere ouders bekeken

Bébé Confort

raadt u Baby Art aan

Bekijk de Baby Art producten

Waarom zijn de autostoeltjes en wandelwagens van Bébé Confort de beste voor jouw baby?

Bij Bébé Confort begrijpen we hoe spannend het is als er een nieuwe baby in het gezin komt en hoe opwindend het is om samen tijd door te brengen en de wereld te verkennen, waarbij ouder en nieuwsgierige baby beiden groeien. Daarom streeft Bébé Confort al bijna 30 jaar naar innovatie door de veiligste, meest praktische en comfortabele kinderwagens, wandelwagens, buggy's en autostoelen op de markt te ontwerpen. Veel van onze producten hebben de allerhoogste waardering ontvangen van en awards toegekend gekregen door zowel onafhankelijke consumentenorganisaties en specialisten op het gebied van babyartikelen als consumenten.

Kinderwagens van Bébé Confort

Als ouder wil je je baby graag overal mee naartoe nemen. Om ieder avontuur met je kindje te kunnen delen, heb je een geschikte kinderwagen of buggy nodig. Daarom hebben we de Bébé Confort Elea ontwikkeld, een kinderwagen die behalve fantastisch zitcomfort ook twee unieke vouwopties biedt – één voor elke dag en één voor optimaal opbergen. Wil je iets kleiners? Kies dan voor een van de lichte en compact opvouwbare buggy's van Bébé Confort met allerlei handige functies, zoals de Bébé Confort Noa of Mila.

Autostoeltjes van Bébé Confort

Je wilt zeker weten dat je alles hebt gedaan om je kind te beschermen tijdens autoritten. Voor de veiligheid van je kind en voor jouw gemoedsrust heeft Bébé Confort een assortiment autostoelen ontwikkeld dat zelfs de zwaarste veiligheidstests met uitstekende resultaten doorstaat. Van baby tot peuter tot schoolgaand kind, voor iedere leeftijdscategorie biedt Bébé Confort de beste en veiligste autostoeltjes, zodat jij nog net iets meer van iedere reis kunt genieten.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Bébé Confort.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in
Aantal kinderen :
We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je hoeveel kinderen je hebt. Dit veld is niet verplicht.
Verwacht je een kind? :
Selecteer ja/nee We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je of je zwanger bent.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in We vinden het belangrijk je goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we je wanneer je uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen
Je moet instemmen met de privacyverklaring